Kenniskaarten 5 & 6 – project 1 “Doen we nog wel normaal?!”

Logo Podcastserie

In project 1 – “Doen we nog wel normaal?!” doen we met jongeren, ouders en jeugdhulpverleners naar wat zij vinden van normaliseren. In dit project hebben we veel inhoudelijk input opgehaald op onze deelvragen rondom de definitie van normaliseren, wat we hiervan vinden, oplossingsmogelijkheden, het vragen van hulp en ondersteuning en verschillen tussen jongeren met jeugdhulpervaring en zonder.

Alle inhoudelijke informatie over ons onderzoek en antwoorden op de deelvragen zijn verzameld in kenniskaarten 1 t/m 4 die ook te vinden zijn op de website.

Het hele onderzoek is ingericht aan de hand van participatieve actieonderzoeksmethoden en de design thinking methode. We hebben veel verschillende werkvormen gebruikt om aan de slag te gaan met onze onderzoeksgroep en hier willen we graag informatie over delen. Dit hebben we gedaan in twee meer procesmatige kenniskaarten. In kenniskaart 5 bespreken we de onderzoeksmethoden en de werkzame elementen daarvan. In kenniskaart 6 worden alle werkvormen toegelicht. Deze kan meer als inspiratieboek worden gebruikt om zelf bezig te gaan met een groep.

Download de kenniskaarten door op de volgende tekst te klikken: Kenniskaart 5 en Kenniskaart 6

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.
Ga naar de inhoud