Podcastserie “Doen we nog wel normaal?”

Logo Podcastserie

Duik mee in de boeiende wereld van normaliseren met Bas Rodijk en Annelot van Rooij in hun spraakmakende podcastserie “Doen we nog wel normaal?”!

Van 2020 tot 2024 zijn deze bevlogen onderzoekers de diepte ingedoken met jongeren, ouders en jeugdhulpverleners om te ontdekken wat normaliseren voor hen betekent. De resultaten van hun participatieve actieonderzoek hebben geleid tot o.a. een intrigerende podcastserie met zes afleveringen. 

Stap binnen in deze dynamische gesprekken, waar Bas en Annelot boeiende dialogen voeren met diverse deelnemers over uiteenlopende onderwerpen. Wat is hun kijk op normaliseren? Welke inzichten delen ze? Ontdek het allemaal door te luisteren naar de afleveringen over normaal/abnormaal, labels plakken, medicatie gebruik, gender, het hebben van een label en mentale gezondheid.

Scan snel de QR-code hiernaast en laat je inspireren door de verhalen en perspectieven die deze podcast te bieden heeft. “Doen we nog wel normaal?” nodigt je uit om op een unieke en boeiende manier te reflecteren op het begrip normaliseren. Luister, leer en laat je meeslepen door deze onmisbare podcastserie!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.
Ga naar de inhoud