Publicatie kenniskaart 1 – project 1 “Doen we nog wel normaal?!”

cropped-rkj-logo-no-text.png

Hoe denken jongeren, ouders en jeugdhulpverleners eigenlijk over het begrip Normaliseren? Wat betekent het voor hen en welke waarde geven zij aan het begrip? Op deze en andere vragen zoeken Bas Rodijk en Annelot van Rooij samen met ruim 30 deelnemers (jongeren, ouders en jeugdhulpverleners) antwoord in het project “Doen we nog wel normaal?!” van de Regionale Kenniswerkplaats Jeugd.

In de zeven (tot nu toe) georganiseerde bijeenkomsten hebben de deelnemers aan de hand van verschillende werkvormen gesprekken gevoerd met als doel antwoord te zoeken op de deelvragen: Hoe definiëren jongeren/ouders/jeugdhulpverleners het ‘normaal’ en waar leiden ze dat aan af? En,-Hoe kijken de deelnemers aan tegen het begrip/doelstelling van normaliseren? 

De antwoorden en bevindingen van de deelnemers op deze twee bovenstaande vragen zijn opgenomen in kenniskaart 1.  Naast dat deze kenniskaart antwoorden geeft op de twee deelvragen, bevat het ook een pagina vol met aanbevelingen voor jongeren, ouders, jeugdhulpverleners, onderwijs, gemeente en onderzoek. De kenniskaart is te bekijken door op de volgende tekst te klikken: Kenniskaart 1

Heb je na het lezen van de kenniskaart nog vragen en/of opmerkingen/suggesties? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt het project bereiken via s.n.h.rodijk@windesheim.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.
Ga naar de inhoud