Publicatie Kenniskaart 2 – Project 1 “Doen we nog wel normaal?!”

IMG-20230404-WA0000

Hoe denken jongeren, ouders en jeugdhulpverleners eigenlijk over het begrip ‘Normaliseren’? Wat betekent het voor hen en welke waarde geven zij aan het begrip? Op deze en andere vragen zoeken Bas Rodijk en Annelot van Rooij samen met ruim 60 deelnemers (jongeren, ouders en jeugdhulpverleners) antwoord in het project “Doen we nog wel normaal?!” van de Regionale Kenniswerkplaats Jeugd.

In de negen (tot nu toe) georganiseerde bijeenkomsten hebben de deelnemers aan de hand van verschillende werkvormen gesprekken gevoerd met als doel antwoord te zoeken op verschillende deelvragen. In deze tweede kenniskaart beantwoorden we de deelvragen: “Welke plek heeft het denken over ‘normaal’ i.r.t. het vragen van hulp en ondersteuning?” en “Hoe denken de deelnemers dat we de steeds nauwere definitie van normaal weer kunnen oprekken?”. De kenniskaart is te bekijken door op de volgende tekst te klikken: Kenniskaart 2.

Heb je na het lezen van de kenniskaart nog vragen en/of opmerkingen/suggesties? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt het project bereiken via s.n.h.rodijk@windesheim.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.
Ga naar de inhoud