Podcastserie Doen we nog wel normaal?!

Algemeen - Aflevering 1

Doen we nog wel normaal? Zo luidt de titel van de podcastserie die we vandaag onder de aandacht willen brengen. In de afgelopen jaren hebben we in project 1 van de Regionale Kenniswerkplaats Jeugd (RKJ) Samen Normaliseren IJsselland, op participatieve wijze onderzocht hoe jongeren, ouders en jeugdhulpverleners eigenlijk over normaliseren denken én hoe zij denken dat normaliseren een plek kan krijgen in onze dagelijkse leefomgeving.

Zes afleveringen 
In de zesdelige podcastserie gaan Bas Rodijk en Annelot van Rooij (onderzoekers) met verschillende jongeren, ouders en jeugdhulpverleners die deelnemen aan het onderzoek in gesprek. We spreken met Linda en Siebren over normaal en abnormaal. Met Tessa en Maks spreken we over het plakken van labels terwijl we in aflevering drie we met Masja en Mirjam over medicatiegebruik praten. In aflevering vier zoomen we in op gender met Regine en Lynn waarna we in aflevering vijf met Sanne en Sterre bespreken welk effect het geplakte label op hun leven heeft. We sluiten de podcastserie af met Rosalie en Esra die het samen met ons hebben over mentale gezondheid. De eerste aflevering van deze podcast serie staat nu online dus luister hem snel op: https://open.spotify.com/episode/5ZYcZWsvpRpUwcOoKeortH?si=a055818d10494ef3

Volg ons! 
We begrijpen natuurlijk dat je deze afleveringen niet wilt missen. De deelnemers brengen naast mooie inspirerende voorbeelden ook hun eigen ervaringen in. Hieruit wordt des te meer duidelijk dat normaliseren alleen kan plaatsvinden als jij ook zelf je steentje bijdraagt.
Om geen aflevering te missen, volg je ons op spotify (RKJ IJsselland) waar vanaf vandaag om de week een aflevering wordt geplaatst (met uitzondering van de kerstvakantie).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.
Ga naar de inhoud